Voor 15:00 besteld, morgen verzonden
Gratis verzending vanaf €50
100 dagen retour

Argan Crème

Argan crème is de handige oplossing voor droge handen, blozende wangen of een gebrek aan vitamine E in je lichaam. De unieke inwerking van argan olie in deze crème betekent dat je alle voordelen van de Marokkaanse olie in een handig formaat hebt. Je kunt het verkrijgen in een potje of in een tube. Omdat je het zo makkelijk kunt gebruiken heb je het overal bij je. Zeker voor als je dagelijks je huid net wat extra’s wilt bieden voor versteviging of hydratatie. Zowel ‘s winters als ‘s zomers heeft de argan crème z’n voordelen voor je huid.

Productsoort
Productsoort
prijs
prijs - slider
2832
Huidtype
Huidtype
Inhoud
Inhoud
Voor wie

 28,99

Populair

 31,99

 31,99

 28,99

Nieuw!

 31,99

Hoe gebruik je argan crème?

Argan crème werkt direct in wanneer je het op de huid smeert. Het voedt meteen de huid waarop je het smeert en zorgt voor een optimale vochtbalans in de opperhuid. Bovendien geeft het een beschermend laagje waardoor je altijd een gezonde uitstraling hebt. Dit is belangrijk omdat je rimpels en herstellend littekenweefsel zo snel mogelijk wilt verminderen.

Of je de crème van Purearganolie.nl nu kiest omdat je droge handen hebt of omdat je pigmentvlekjes of blozende wangen wilt wegwerken, de argan crème voldoet meteen z’n taak in het verrijken van de huid en het egaliseren van de uitstraling. Je handen, gezicht en alle andere lichaamsdelen die je insmeert stralen gelijk.

Wanneer gebruik je argan crème?

Maak een keuze uit een dag- of nacht argan crème. Beiden hebben een unieke manier van gebruiken. Hoe dan ook versterkt, verzacht en beschermt het je huid tegen alles wat het door de dag moet doorstaan.

Wat het bijzonder makkelijk in gebruik maakt zijn de handige hoeveelheden die je overal mee naartoe kunt nemen. Daarnaast zijn deze producten voor ieder huidtype geschikt. Heb jij net dat stukje extra vitamine E nodig gedurende de dag? Neem dan een van deze argan crèmes en heb nooit meer een uitgedroogde huid. Wij bieden vele verschillende argan producten voor zowel de huid als voor het haar.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.