Voor 15:00 besteld, morgen verzonden
Gratis verzending vanaf €50
100 dagen retour

Arganolie gezicht

Heb je last van een droge of geïrriteerde gezichtshuid en weet je niet wat je hier vanaf gaat helpen? De arganolie voor je gezicht van Purearganolie.nl is wellicht de oplossing voor jou! Er zijn veel verschillende soorten oliën en crème’s die bedoeld zijn om je gezicht te helpen tegen de irritaties. Marokkaanse arganolie is een zeer populair en effectief schoonheidsmiddel dat afkomstig is uit de arganbomen in de Sahara woestijn. In tegenstelling tot andere gezichtscreme bestaat arganolie 100% uit natuurlijke stoffen. Doordat de olie rijk is aan vitaminen en antioxidanten werken de druppels niet alleen genezend maar wordt je huid er ook sterker van. Je bent minder kwetsbaar voor bijtende en irriterende invloeden van buitenaf. Zou je graag meer te weten willen komen over de argan producten uit de online winkel van Purearganolie.nl? Bekijk snel onze producten en bestel vandaag nog je Marokkaanse olie!

Argan-Blog-4

Waar komt arganolie vandaan en wat is het precies?

Marokkaanse mannen en vrouwen staan erom bekend om op latere leeftijd nog een zeer gladde en niet verouderde huid te hebben. Het geheim komt voort uit de cultuur. Al generaties lang worden de arganbomen in de Sahara woestijn in het zuidwesten van Marokko gebruikt als bron voor de schoonheidsproducten. Arganbomen zijn één van de weinige bomen die, mede dankzij zijn lange en diepe wortels, het water uit de woestijn kunnen trekken. De arganboom doet er gemiddeld 12 tot 16 maanden over om de arganvruchten te rijpen en zodra de vruchten rijp zijn, worden de noten uit de vrucht gehaald. In de noot bevinden zich pitten die door een machine of handmatig geperst worden, waaruit pure arganolie komt.

Wij maken gebruik van de ‘moderne’ manier van produceren waarbij de pitten mechanisch geperst worden. Dit zorgt voor een sneller productieproces, verbeterde hygiëne en een langere houdbaarheid van de arganolie. Bekijk de beste arganolie en argan producten op onze online arganwinkel!

Waarom is arganolie goed voor je gezicht?

Arganolie wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo is de olie goed voor het versterken van je hoofdharen en kun je de olie ook gebruiken tegen een droge huid. Maar wanneer je last hebt van een geïrriteerde huid in je gezicht komen de argan producten goed van pas. Doordat de pure arganolie uit Marokko uit 100% natuurlijke stoffen bestaat is de olie ook voorzien van veel vitaminen E en antioxidanten zoals omega 3, 6 en 9. Hierdoor heeft de olie een zeer hoog herstellend vermogen. Daarnaast zorgt de olie ervoor dat de huid sterk blijft en minder snel verouderd. Zo wordt je langer beschermd tegen rimpels op je voorhoofd of wallen en kringen rond je ogen. Maar niet alleen voor de huid rondom de ogen zijn er argan producten. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld ook arganolie voor de wimpers en bieden we goede oliën en shampoos om je baard te verzorgen.

Gebruik arganolie tegen acne, eczeem en andere irritaties

Heb je veel last van een geïrriteerde huid door acne, eczeem of droogte? Het is vaak lastig om je gezicht goed te verzorgen en gezond te krijgen wanneer je last hebt van eczeem of acne. Dit zijn vaak langdurige irritaties in het gezicht die verschillende oorzaken hebben. Acne ontstaat door bacteriële ontstekingen, infecties of verstopte poriën. In tegenstelling tot acne is eczeem een ontstekingsziekte die wordt gekenmerkt door jeuk, roodheid, zwelling en soms blaren. Het wordt verondersteld dat de oorzaak van eczeem een combinatie is van genetische aanleg, verstoorde huidbarrière en een overreactie van het immuunsysteem.

Marokkaanse arganolie is voorzien van de genezende vitaminen en antioxidanten die ervoor zorgen dat de irritaties, bacteriën en infecties hersteld worden waardoor de huid in je gezicht sneller rustiger wordt. Met behulp van arganolie heb je minder snel last van een droge of geïrriteerde huid in je gezicht.

De huid voordelen van de arganolie

Purearganolie.nl biedt verschillende producten die ervoor zorgen dat je een gezondere en sterkere huid krijgt. Zo bieden wij onder andere pure arganolie druppels, argan crème en argan zeep aan die ervoor zorgen dat je minder snel last krijgt van irritaties en een droge huid. De producten hebben een hydraterende werking terwijl de gezonde vetten er juist voor zorgen dat je huid ook langdurig beschermd is tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

Purearganolie.nl voorziet je snel van kwalitatieve arganolie!

Ben je dus op zoek naar de oplossing om de irritaties in jouw gezicht tegen te gaan? Onze argan producten zullen jou daarbij helpen! Onze olie wordt op de ‘moderne’ manier geproduceerd terwijl de culturele tradities behouden worden. Op deze manier weten wij zeker dat onze arganolie van de hoogst mogelijke kwaliteit is, terwijl de producten ook langdurig houdbaar zijn. Onze arganolie functioneert niet alleen als dé ideale oplossing voor de irritaties in je gezicht, je kunt er verder ook gebruik van maken voor sterker en glanzend haar of een sterkere huid. Je kunt onze producten ten alle tijden bestellen op onze website. Zo weet je zeker dat je altijd voorzien bent van genoeg arganolie!

Anderen bekeken ook

Vergelijking van arganolie met andere oliën

Vergelijking van arganolie met andere oliën

Wat is arganolie zelf precies? Arganolie, ook wel bekend als het vloeibare goud van Marokko,...
Arganolie lippen

Is arganolie goed voor je lippen?

Diverse arganolie lipproducten Online zijn er vele arganolie lipproducten beschikbaar, variërend van lippenbalsems en argan crèmes tot...

Inhoudsopgave

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.