Winkel

3 resultaten

Sorteren:

3 resultaten

Sorteren:

Arganolie nagels

Heb jij last van droge, beschadigde of ongezonde nagels en weet je niet hoe je je nagels kunt behandelen? Krijg sterkere nagels met de arganolie van Purearganolie.nl! Alhoewel er veel verschillende schoonheidsartikelen zijn voor het verzorgen van je nagels onderscheidt onze pure Marokkaanse arganolie zich door de 100% natuurlijke basis waar het product van gemaakt is. Deze olie is afkomstig uit de arganbomen in het zuidwesten van Marokko waar de lokale bewoners het ‘geheime’ recept al jaren gebruiken voor het verzorgen van hun huid, haar, lichaam en nagels! Arganolie wordt tegenwoordig nog steeds populairder in Nederland. Dit komt voornamelijk door de oorsprong, natuurlijke samenstelling en effectieve werking van het product. Voor meer tips voor het versterken van je nagels over het verzorgen van de rest van je lichaam kun je terecht bij onze online arganwinkel! Je kunt onze arganolie gemakkelijk en snel online bestellen en thuis geleverd krijgen.

Oorsprong van arganolie

Onze arganolie komt voort uit een eeuwenlang recept uit de Sahara woestijn in het zuidwesten van Marokko. De bevolking in Marokko is al jarenlang bekend met het ‘Marokkaanse goud’ en gebruikt het middel onder andere om hun huid jong, glad en gezond te houden. De arganolie komt voort uit de arganvruchten die ongeveer een periode van 12 tot 16 maanden nodig hebben om rijp te worden. De zeldzame arganbomen kunnen door middel van de extreem lange wortels alsnog water uit de droge Sahara trekken. Na de oogst van de arganvruchten worden de noten in de vrucht verwijderd, vervolgens worden de pitten in de noot geperst waar pure arganolie uit ontstaat. De olie en alle andere argan producten van Purearganolie.nl worden op de ‘moderne’ manier geproduceerd waarbij de pitten mechanisch geperst worden. Dit is niet alleen sneller, maar zorgt ook voor meer hygiëne en een langere houdbaarheid.

Het effect van arganolie op nagels

Het aanbrengen van arganolie op je nagels is ontzettend simpel én gezond. Wanneer je last hebt van kapotte, droge of ongezonde nagels kun je door middel van het Marokkaanse wondermiddel, pure arganolie, de gezondheid van je nagels versterken. De vitaminen, omega vetzuren en antioxidanten zorgen voor een verbeterde gezondheid van de nagels waarbij je vanzelf ook sterkere nagels krijgt. Verder werkt de arganolie hydraterend waardoor de droogte tegengegaan wordt en je nagels beter beschermd zijn!

Wil je graag jouw nagels versterken met onze argan producten? Bekijk het ruime assortiment van onze arganwinkel op de website. Je kunt onze arganolie en alle andere producten gemakkelijk online bestellen!

Hoe breng je de arganolie op je nagels aan?

Arganolie aanbrengen op je vingernagels of teennagels is heel simpel. Je hoeft enkel de arganolie te mengen in een 50-50 verhouding met citroensap. Vervolgens reinig je de nagels grondig zodat alle bacteriën verwijderd zijn. Voordat je de arganolie aanbrengt maak je de nagels droog en houd je één keer per week je nagels ongeveer 15 minuten lang in het mengsel. Wanneer je alleen de nagelriemen wilt behandelen met het ‘Marokkaanse goud’, kun je de druppels direct op de nagels aanbrengen en met een klein borsteltje uitsmeren. Bekijk alle argan producten en handige accessoires in het assortiment van Purearganolie.nl!

Wij staan klaar voor al jouw vragen!

Ben je op zoek naar de beste arganolie uit Marokko voor het behandelen van jouw droge of ongezonde nagels? Wij bieden diverse argan producten aan die afkomstig zijn uit de streek in het zuidwesten van Marokko. Voor alle vragen over onze producten of het verzorgen van jouw huid, haar of nagels kun je terecht op onze website of neem direct contact met ons op!

Ben je op zoek naar argan voor glanzend haar, een jong gezicht, een strakke baard of voor je wimpers? Bekijk dan ook de rest van ons assortiment!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.