Winkel

3 resultaten

Sorteren:

3 resultaten

Sorteren:

Arganolie haar

Je hebt er wellicht al eens van gehoord, arganolie druppels voor het beschermen van je haar. Maar hoe kan het dat de olie afkomstig uit de Sahara woestijn in het zuidwesten van Marokko zo goed is voor het verzorgen van je haar en hoofdhuid? En waar kan je de olie nog meer voor gebruiken? Arganolie is een zeer zeldzame olie afkomstig uit de vruchten van de arganboom. Deze boom is alleen te vinden in de extreem droge woestijn van Marokko waar de diepe wortels van de boom het alsnog voor elkaar krijgen om water uit de grond te trekken. Ook steeds meer kappers in Nederland maken gebruik van het zogeheten ‘Marokkaanse goud’. Dit komt onder andere door de zeer spectaculaire resultaten en voordelen van de olie voor het haar van de mens. Wil je graag gezonder, mooier en schoner haar? Maak gebruik van de diverse argan producten van onze online winkel en krijg de producten van Purearganolie.nl snel thuis geleverd!

Hoe kun je arganolie gebruiken voor je haar?

De functionaliteit van arganolie is zeer divers. Het schoonheidsmiddel is zeer populair onder vrouwen. De Marokkaanse arganolie is onder andere rijk aan vitamine, omega vetten en antioxidanten. Deze vitaminerijke olie wordt gebruikt om droog, beschadigd of uitvallend haar te beschermen en gezonder te maken. Daarnaast zorgt de argan in je haar voor een herstel van een droge hoofdhuid. Je ziet vaak dat mensen die last hebben van huidschilfers en een droge huid allerlei shampoos gebruiken om de droogte tegen te gaan. De shampoo van Purearganolie.nl is voorzien van talloze vitamine en gezonde vetten waardoor de droogte tegengegaan wordt. Bekijk onze shampoo en andere kwalitatieve producten in onze online arganwinkel!

Haar herstellen met de arganolie

Heb je last van beschadigde, ongezonde of droge hoofdharen? De arganolie druppels voor je haar zullen je hierbij helpen! De vitaminen en gezonde vetten in de producten van Purearganolie.nl zorgen ervoor dat de dode haarpunten van je haar gezonder worden en herstellen. Vervolgens zorgen de omega 3 en 9 vetzuren voor een herstel in de wortels van je haar waardoor de haarwortel herstelt en sterker wordt. Zo voorkomt de arganolie dat de haarpunten in het vervolg splijten of beschadigd raken.

Heb je last van een geïrriteerde en jeukende hoofdhuid? Arganolie is de oplossing!

Heb je last van een geïrriteerde hoofdhuid met veel schilfers en jeuk? Dan kan het zo zijn dat je hoofdhuid uitgedroogd is en een vitamine tekort heeft. Dit kan onder andere ontstaan door een gebrek aan vocht, gezonde vetten, overmatig wassen van je haar met haar producten, te veel haarstyling producten gebruiken of een tekort aan vitaminen. Er zijn verschillende oplossingen om dit probleem tegen te gaan, allereerst kun je ervoor kiezen om kleine druppels arganolie in je haar aan te brengen waardoor je haren en hoofdhuid een ruim aantal vitaminen, gezonde vetten en antioxidanten krijgen of de irritatie en droogte tegen te gaan. Een andere oplossing kan zijn om je standaard shampoos en conditioners te vervangen met argan producten. De shampoo van pure arganolie zorgt ervoor dat je haar, haarwortels en hoofdhuid in één keer gezonder worden. Dit is een subtiele manier om je haar en hoofdhuid te beschermen tegen droogte of de scherpe zon waarbij je tegelijkertijd een glanslaagje over je haren krijgt!

Arganolie voor gezond, fijn en glanzend haar!

Voor gezond, glanzend en fijne haren zul je naarmate je ouder wordt steeds meer antioxidanten nodig hebben. De antioxidanten in de arganolie zorgen er niet alleen voor dat de haren en haarwortels beschermd worden, maar het gaat ook veroudering van de hoofdhuid en haarwortels tegen. Net als de vitamine E zorgen de antioxidanten ervoor dat je haar en hoofdhuid beschermd zijn tegen schadelijke invloeden en stoffen van buitenaf. Zo heeft u minder snel last van haar, wat afbreekt of donzig is. Bij het aanbrengen van druppels arganolie krijgt je haar een mooie glanzende en gezonde uitstraling dankzij de gezonde vetten in de olie.

Maak kennis met de vele producten van Purearganolie.nl!

Voor het verzorgen van je haar met behulp van arganolie ben je bij ons aan het juiste adres! Purearganolie.nl is dé specialist op het gebied van haar en huidverzorging in Nederland. Onze arganolie uit Marokko wordt op een ‘moderne’ manier geproduceerd. Dit houdt in dat de pitten uit de vruchten machinaal geperst worden. Dit zorgt voor een langere houdbaarheid en zeker voor een hygiënischere olie. Naast arganolie druppels voor je haar bieden wij ook diverse andere verzorgingsartikelen zoals crèmes en zeep voor je lichaam. De functionaliteit van onze arganolie is zeer ruim en geldt voor je hele lichaam. Heb je bijvoorbeeld last van rimpels, wallen of kringen, dan is onze arganolie ook de aangewezen oplossing om je huid mee te behandelen. Bekijk ons ruime assortiment gemakkelijk op onze website en laat je argan producten snel thuis leveren!

Wij bieden ook specifieke producten van argan voor het gezicht, baard, nagels en voor de wimpers.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.