Voor 15:00 besteld, morgen verzonden
Gratis verzending vanaf €50
100 dagen retour

Arganolie baard

Ben jij iemand die graag zijn baard laat staan, en deze goed wilt verzorgen? Wellicht is de arganolie voor de baard hét ideale schoonheidsmiddel voor de verzorging van jouw baard! Arganolie is een schoonheidsmiddel dat zeer divers gebruikt wordt. Met name vrouwen gebruiken de olie voor de verzorging van hun huid en lange haren. Desalniettemin is het product afkomstig uit Marokko ook uitermate geschikt voor de verzorging van de gezichtsbeharing van mannen. Purearganolie.nl biedt een zeer groot assortiment van argan producten aan die op basis van 100% natuurlijke arganolie uit Marokko zijn opgesteld. Voor het verzorgen van ongezonde, droge of beschadigde baardharen komt het ‘Marokkaanse goud’ goed te pas, de olie is rijk aan vitaminen, antioxidanten en omega-zuren die je baardharen en haarwortels hydrateren, gezonder en sterker maken. Bekijk direct onze argan producten uit ons assortiment!

Argan-Blog-1

Waar komt onze pure arganolie vandaan?

Onze 100% natuurlijke arganolie is afkomstig van de zeer zeldzame arganbomen in de Saharawoestijn. De arganbomen uit de argan streek in het zuidwesten van het land zijn een van de weinige bomen die in de extreem droge woestijn kunnen overleven. De zeer lange wortels van de boom zorgen ervoor dat de boom diep onder de grond van de woestijn alsnog water kan optrekken.

De productie van de arganolie begint bij het oogsten van de arganvruchten. Een arganvrucht doet er ongeveer 12 tot 16 maanden over om rijp te worden, waarna ze door de lokale bewoners geoogst worden. In de arganvruchten bevinden zich noten. Hierin zitten meerdere arganpitten die vervolgens geperst worden. De geperste arganpitten leveren verse en pure arganolie. Onze arganolie en argan producten worden op de ‘moderne’ manier geproduceerd waarbij de pitten mechanisch geperst worden. Dit zorgt voor een snellere productie, meer hygiëne en een langere houdbaarheid.

Je baard verzorgen met de argan producten van Purearganolie.nl

Er zijn veel verschillende manieren om je baard te verzorgen. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van onze arganolie shampoo. Deze shampoo is voorzien van het ‘Marokkaanse goud’ en reinigt, beschermt en versterkt de baardharen. In tegenstelling tot andere shampoos zorgt de shampoo met arganolie ervoor dat je huid, haar en haarwortels niet uitdrogen. Een andere manier om je baardharen te verzorgen is om de arganolie van Purearganolie.nl te combineren met andere baardoliën. Een goede baardolie is belangrijk voor het behouden van de optimale conditie van de baard. Met een toevoeging van de Marokkaanse arganolie worden de baardharen en wortels gehydrateerd, beschermd en vele malen gezonder.

Hoe je de arganolie in de baard kunt aanbrengen

Je kunt je baard op allerlei manieren verzorgen. Naast de eerder genoemde arganolie shampoo en pure arganolie kun je ook gebruikmaken van andere argan producten. Onze winkel biedt een ruim aanbod van argan producten voor de verzorging. Zo kun je gebruikmaken van de conditioner met arganolie of de andere stylingproducten voorzien van dit Marokkaanse goud, zoals bijvoorbeeld de arganolie geschikt voor de baard.

Voordat je de arganolie aanbrengt in de baard is het belangrijk dat je handen volledig gereinigd zijn en alle bacteriën verwijderd zijn. Hiervoor kun je ook een argan zeep gebruiken om je handen goed te verzorgen en zacht te maken. Vervolgens breng je de druppels arganolie aan op je handen. Verdeel de olie over de hele baard en kam je baard door middel van je vingers. Stijl ten slotte je baard.

Verzorg je lichaam met behulp van Purearganolie.nl!

Ben jij op zoek naar een effectieve manier om je baardharen te verzorgen? Door middel van de arganolie van Purearganolie.nl kun jij je baard gezonder en sterker maken terwijl je tegelijkertijd de glans in de haren terugkrijgt. Bekijk het ruime assortiment argan producten in onze online winkel. De olie is gemakkelijk en snel te bestellen en je krijgt de producten snel thuis geleverd! Voor een volledige verzorging van het gezicht bieden wij ook andere producten, zoals zelfs arganolie voor de wimpers.

Anderen bekeken ook

Vergelijking van arganolie met andere oliën

Vergelijking van arganolie met andere oliën

Wat is arganolie zelf precies? Arganolie, ook wel bekend als het vloeibare goud van Marokko,...
31 mei 2024
Arganolie lippen

Is arganolie goed voor je lippen?

Diverse arganolie lipproducten Online zijn er vele arganolie lipproducten beschikbaar, variërend van lippenbalsems en argan crèmes tot...
31 mei 2024

Inhoudsopgave

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.