Winkel

3 resultaten

Sorteren:

3 resultaten

Sorteren:

Argan zeep

Argan zeep voedt de huid en reinigt het. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als spoeling onder de douche. Vooral omdat het binnen handbereik ligt is het een makkelijke manier van je huid verzorgen. Je kunt de argan zeep dagelijks gebruiken en is geschikt voor ieder huidtype.

Al eeuwen lang gebruiken de volkeren van de Middellandse Zee de bekend argan olie. Al gauw heeft dit zich een weg gevonden in de zeepproducten uit de Marokkaanse streek. Want wie wil nu niet schoon worden en tegelijkertijd de huid verzorgen?

Al onze producten zijn afkomstig van eerlijke bronnen die je kunt herkennen aan het keurmerk van EcoCert. Zo weet je dat je bijdraagt aan eerlijke handel in natuurlijke producten die tegen een eerlijke prijs tot stand zijn gekomen.

Waar is argan zeep goed voor?

Het gebruiken van argan zeep heeft vele voordelen. Uiteraard bevat het alle essentiële ingrediënten om je huid gezond en jong te houden. Tijdens het toedienen van de zeep hydrateer je je huid, verwijder je de dode huidcellen waardoor de huid er weer stralend uitziet.

Je zult merken dat de argan je huid zachter maakt naarmate je het regelmatig insmeert met argan zeep. Het heeft namelijk een anti-aging werking waardoor het z’n stevigheid zal behouden door de tijd heen. De zachtheid, stevigheid en veerkrachtigheid van de huid zijn allemaal indicaties van hoe gezond het is.

Argan zeep uit koud geperste argan olie

De argan olie die in onze argan zeep verwerkt wordt is afkomstig van zogeheten koud persen. Een koud geperste olie betekent dat het puur op een mechanische manier is verkregen. Er zijn geen chemische middelen of verhitting aan te pas gekomen om de olie uit de vruchten te halen. Er zijn dus geen middelen toegevoegd of uit gehaald bij het verwerken van het product.

Dit betekent dat jij geniet van echte pure arganolie in de argan zeep waardoor je een heerlijk natuurlijk resultaat krijgt. Ook bieden wij crèmes en shampoos van argan.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.