Voor 15:00 besteld, morgen verzonden
Gratis verzending vanaf €50
100 dagen retour

Arganolie wimpers

Vroeger waren oliën zoals arganolie voor de wimpers schoonheidsproducten die mensen liever vermijden. Men dacht namelijk dat de vetten en andere ingrediënten van de oliën slecht waren voor huid en haar. Maar tegenwoordig is dat volledig anders. De populariteit van oliën in de schoonheidsbranche is ontzettend rap gestegen. Mensen hebben zich gerealiseerd dat 100% natuurlijke oliën zoals de olie uit de argan streek in Marokko niet alleen onwijs gezond is, maar ook nog eens uitstekend functioneert voor de verzorging van de huid, haar, nagels en lichaam. Sommige mensen zijn door goede genen gezegend met mooie, sterke, volle en lange wimpers. Dit zorgt niet alleen bij vrouwen maar ook zeker bij mannen voor een ontzettend mooi gezicht en uitstraling. Maar helaas is dit geluk niet aan iedereen besteed. Zou jij graag met behulp van schoonheidsartikelen jouw wimpers een makeover willen geven? Met behulp van de arganolie van Purearganolie.nl kun je jouw wimpers beter verzorgen waardoor deze er ook een stuk op vooruit gaan!

Argan-Blog-1

Wat is arganolie? En waar komt het vandaan?

Arganolie is één van de meest kostbare plantaardige oliën op de wereld. De olie is afkomstig uit de argan streek in de Sahara woestijn, gelegen in het zuidwesten van Marokko. In deze extreem droge streek zijn er maar weinig bomen of planten die het kunnen overleven vanwege de droogte en hitte. De zeer zeldzame arganboom kan mede dankzij haar wonderbaarlijk lange en sterke wortels diep genoeg in de grond komen om voldoende vocht en voedingswaardes uit de grond te trekken. De arganbomen rijpen gedurende een periode van 12 tot 16 maanden tot wel 10 kilo per jaar aan arganvruchten. Deze zeer zeldzame vrucht is de basis van het wondermiddel dat ook wel het ‘Marokkaanse goud’ genoemd wordt.

De lokale bevolking produceert al eeuwenlang traditiegetrouw de arganolie door middel van het persen van de arganpitten die zich in de vrucht bevinden. Door de pitten te persen ontstaat er pure, 100% natuurlijke en plantaardige arganolie.

Kapotte en ongezonde wimpers bij mannen én vrouwen

Onze ogen zijn de vensters van ons gezicht en volle wimpers zorgen voor een gezondere en betere uitstraling. Maar als wimpers beschadigen, gebroken of dun zijn, kan dit een grote bron van frustratie zijn. Nog geen zorgen! Er zijn diverse manieren om je wimpers te verzorgen. Om je wimpers optimaal te kunnen behandelen is het belangrijk om de oorzaak van de ongezonde wimpers te achterhalen. Het kan zijn dat je te veel make-up gebruikt waardoor de wimpers beschadigd raken. Het kan ook zijn dat een medische aandoening, hormonale verandering of stress te factor is. Het is belangrijk om de oorzaak te identificeren en vervolgens de juiste verzorgingsroutine toe te passen om je wimpers te herstellen en te versterken.

De kracht van het ‘Marokkaanse goud’

Wanneer je last hebt van ongezonde, afgebroken of dunne wimpers, kun je dit probleem op verschillende manieren aanpakken. Maar hoe weet je dat je het beste schoonheidsmiddel gebruikt, en of deze ook gezond is voor je wimpers? Je wilt natuurlijk het liefst zo lang en vol mogelijke wimpers met een natuurlijke loop zonder daar een mascara voor nodig te hebben. Er zijn veel verschillende oliën en schoonheidsartikelen om je wimpers mee te verzorgen. Voor de beste verzorging van je wimpers is het belangrijk dat de wimpers niet alleen herstellen, maar ook gezonder en beschermd worden. De kracht van 100% natuurlijke Marokkaanse arganolie, is dat deze rijk is aan diverse vitaminen, antioxidanten en omega-vetzuren. Door de vitaminen worden de wimpers niet alleen sneller hersteld, ook de haarworteltjes versterken. Daarnaast zorgen de gezonde vetten voor een betere hydratatie waardoor de droogte van de wimpers tegengegaan wordt.

Arganolie mengen met andere schoonheidsmiddelen

De Marokkaanse argan producten zijn dus goed voor je wimpers, maar je kunt er ook voor kiezen om de arganolie druppels te mengen met andere oliën. Wanneer je de arganolie van Purearganolie.nl mengt met oliën die vol zitten met gezonde en goede ingrediënten, zal het effect alleen maar beter worden voor de wimpers. Zo kun je ervoor zorgen dat de haren en haarwortels nog beter beschermd zijn én het stimuleert de haargroei van de wimpers. Je zou onze arganolie kunnen mengen met andere oliën zoals olijfolie, avocado olie of amandelolie. Doordat deze goede oliën gemengd worden met de plantaardige arganolie uit Marokko zal er een krachtigere werking gecreëerd worden voor je wimpers.

Hoe pas je de arganolie toe op je wimpers?

Je kunt de arganolie of het mengsel van oliën op verschillende manieren aanbrengen. Om te beginnen is het belangrijk dat je handen en wimpers goed schoongemaakt zijn, want zeker in het gezicht is hygiëne belangrijk. Vervolgens kun je de pure arganolie druppels aanbrengen door de druppels in de wimpers te laten vallen en het middel met behulp van een wimperborstel kan uitsmeren. Een andere mogelijkheid is om de arganolie te mengen met de mascara. Wanneer je overdag mascara draagt kun je je wimpers beter beschermen door de olie te mengen met je mascara. Zo wordt de arganolie direct op de wimpers aangebracht. De laatste optie kan zijn door een wattenstaafje te gebruiken. Je doopt het wattenstaafje in de arganolie en brengt de olie deppend aan op de wimpers. Zo kun goed controleren of er niet te veel of te weinig van het middel aangebracht wordt.

Hoewel arganolie bekend staat om zijn voedende eigenschappen, is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij het aanbrengen op de wimpers. Olie kan de ogen irriteren en kan mogelijk wazig zicht veroorzaken. Vermijd direct contact met de ogen en breng de olie met mate aan om overmatig verzadiging van de wimpers te voorkomen.

Purearganolie.nl staat klaar voor al jouw vragen!

Ben je van plan om met behulp van arganolie de verzorging van je wimpers te verbeteren? Als je last hebt van je wimpers is onze pure arganolie dé oplossing. Ons bedrijf biedt een groot aanbod van argan producten ter verzorging van je wimpers. Je kunt onze arganolie online bestellen en je krijgt de argan producten gemakkelijk en snel thuis geleverd! Nog vragen over ons bedrijf of over de olie uit Marokko? Bekijk onze website of neem direct contact met ons op!

Anderen bekeken ook

Vergelijking van arganolie met andere oliën

Vergelijking van arganolie met andere oliën

Wat is arganolie zelf precies? Arganolie, ook wel bekend als het vloeibare goud van Marokko,...
Arganolie lippen

Is arganolie goed voor je lippen?

Diverse arganolie lipproducten Online zijn er vele arganolie lipproducten beschikbaar, variërend van lippenbalsems en argan crèmes tot...

Inhoudsopgave

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.